Мъжът, който иска по-добре да се покаже в леглото, трябва

...
Мъжът, който иска по-добре да се покаже в леглото, трябва
Коментари Харесай

Ако искате да играете в А група! Няколко съвета за по-твърд пенис /18+/

Мъжът, който желае по-добре да се покаже в леглото, би трябвало да си служи със следните трикове. Ако желаете вашата дама да бъде повече от задоволена в леглото, тогава ще би трябвало да се грижите за твърдостта на пениса си.

Здравословно хранене
Избягвайте тежка и нездравословна храна, тъй като няма да имате сила. А това е значимо, в случай че се подготвяте за деяние.

Изберете поза
Някои пози могат оптимално да бележит големната на пениса. Започнете секса с мисионерска поза, след това превключете на доги. По този метод ще увеличите притока на кръв и пениса ще бъде в цялостен размер и издръжливост. За начало не е целесъобразна позата, в която дамата е върху мъжа.

Не се тормозете
Ако чувствате напън, че не сте задоволително положителни в леглото, това ще се отрази на размера на пениса. Следователно, значимо е да сте спокойни по време на секс. Опитайте се да намерите метод да се отпуснете, това може да бъде музика или затъмнена стая, чаша вино …

Ограничете чувствителността
За да не свършати бързо, постоянно можете да поставите презерватив, тъй като с него се понижава чувствителността. Двойките в дълги връзки постоянно употребяват и други способи, тъй че в този случай пробвайте да мислите за нещо друго, когато почувствате, че ви наближава оргазма.

Лекарства
Някои медикаменти, като тези против меланхолия или тревога, въздействат негативно на половия живот на мъжа. Ако би трябвало да употребявате, се консултирайте с доктор.

Стегнат стомах
Освен че е красиво и секси да имате плочки, мощните коремните мускули обезпечават и корав пенис и продължителна ерекция. Не забравяйте и, че с огромен стомах оставяте образно усещане на дребен пенис. Също по този начин, по-добрия външен тип усъвършенства и самочувствието, тъй че ще имате и повече воля за секс.

Цигари и алкохол
Пушенето основава неприятна циркулация, а когато пожелаете ерекция е нужен приток на кръв в тялото. Така че, в случай че до в този момент не сте имали задоволително добра причина да се откажат от цигарите, дано бъде тъкмо това. Алкохолът понижава чувствителността на цялото тяло, тъй че може да ви се случи и пениса да не ви слуша, в случай че имате предпочитание за секс./
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР