Любослав Пенев може да се завърне начело на ЦСКА. Наставникът

...
Любослав Пенев може да се завърне начело на ЦСКА. Наставникът
Коментари Харесай

Ново 20: Любо Пенев може да поеме ЦСКА

Любослав Пенев може да се завърне отпред на ЦСКА. Наставникът на Царско село към този момент на два пъти водеше отбора от Борисовата градина, като последният път си потегли, откакто отборът не съумя да отстрани Ботев Пловдив в шампионата за Купата на България.

Пенев е един от любимците на почитателите и се чака бъде признат добре. Откакто пое Царско село той съумя да трансформира в отбора от новобранец в един от най-неприятните противници за останалите отбори в efbet Лига. Под негово управление тимът е и с най-непробиваемата отбрана в елита.

Очаква се изборът на нов треньор да бъде изработен другата седмица, с цел да се даде късмет на заместника на Стамен Белчев да поработи с тима по време на паузата за националните тимове. От листата с евентуалните претенденти отпадна някогашният халф на „ алените " Беноа Кое. За сметка на това в нея попаднаха имена като Луис Фернандес, Томас Дол, Хуб Стевенс и други задгранични експерти, написа „ 24 часа “.

От управлението на ЦСКА не желаят да прибързват с избора на нов ментор, с цел да не се стигне до нова рецесия. Белчев класира отбора в Лига Европа, само че в родното състезание столичани нямат победа в последните си 6 мача и тимът е на ръба на първата шестица.

Срещу Царско село отборът ще бъде воден още веднъж от Даниел Моралес, който бе ментор и при снощното посещение на Рома от груповата фаза на Лига Европа, което приключи при нулево тъждество. Това донесе и първа точка на ЦСКА в шампионата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР