Астро-аспекти На 29 април Марс съвпад Нептун На 29 април

...
Астро-аспекти На 29 април Марс съвпад Нептун На 29 април
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 29 април до 5 май

Астро-аспекти

На 29 април Марс съвпад Нептун

На 29 април Венера влиза в Телец

На 30 април Марс влиза в Овен

На 1 май Венера квадрат Плутон

На 2 май Плутон влиза в назадничавост

На 3 май Марс секстил Плутон

Луната през седмицата се движи през знаците –  Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 29 април; 2, 5 май

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 29, 30 април; 1, 2, 4 и 5 май

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

30.04. 18:20 - 30.04. 18:21

02.05. 12:30 - 02.05. 21:53

04.05. 22:07 - 04.05. 23:42

Овен –  Тази седмица е добър миг да насочите силата и пристрастеността си към креативен планове или обмисляне на бъдещи пътувания. Положителната сила на Марс, вашата ръководеща планета, ще ви съпътства, давайки ви мощ, храброст и увереност да постигнете задачите си. Връзките ви могат да станат по-интензивни и пламенни и Овенът може да се изкуши да направи огромни и сантиментални жестове за своите сътрудници. Важно е обаче да обърнете внимание на връзката и да избягвате импулсивните жестове.

Благоприятни дни – 01, 02.05.

Бъдете деликатни – 29, 30.04.

Телец – Това е идеалното време да се концентрирайте върху персоналните си взаимоотношения и да прекарате качествено време с обичаните си хора. С Венера, вашата ръководеща планета, която ви дава подтик за хубост и естетика, Телците могат да имат щастлив и удовлетворяващ интервал в царството на връзките и удоволствията. Бъдете подготвени да пуснете нови неща и хора в живота си. Като фенове на естетиката и удоволствията, положителната храна и лукса, постоянно ставате разточителни, с цел да задоволите желанията си.

Благоприятни дни – 29, 30.04.; 03, 04.05.

Бъдете деликатни – 01, 02.05.

Близнаци – Вие ще бъдете ръководени от игрива и отзивчива сила през тази седмица. Време е да употребявате уменията си за другарство и да се концентрирайте върху планове, които включват взаимно присъединяване с другите. Вероятно ще срещнете забавни хора и ще се почувствате привлечени от тях и водените диалози. Важно е обаче да обръщате внимание на фините сигнали в връзките и да избягвате повърхностните. Усилията, положени от ваша страна в любовната ви връзка, ще донесат приятни резултати в бъдеще. 

Благоприятни дни – 01, 02, 05.05.

Бъдете деликатни – 03, 04.05.

Рак –  Тази седмица носи атмосфера на непоклатимост и сигурност в връзките. Ще бъдете склонни да инвестирате в съществуващите си връзки и да укрепвате прочувствените връзки. Имайте смелостта да се доверите на инстинктите си и вярата в качествата си. Благоприятен миг за взимане на значими решения като двойка и търсене на баланс. Инвестирайте малко пари в себе си. Отношенията с приятелите ви ще бъдат в естетика и е допустимо някои от тях да преминат в сантиментални.

Благоприятни дни – 03, 04.05.

Бъдете деликатни – 29, 30.04.; 05.05.

Лъв –  Марс ще ви даде подтик на сила и самочувствие, позволявайки ви да блестите и да се откроявате във всяка активност или обстановка, само че в случай че се занимавате с несъществени неща, ще пропускате най-хубавите моменти от сегашното. Избягвайте несъразмерното обмисляне, защото е елементарно да заседнете в циничен кръг. Подредете нещата си и ще постигнете своя прогрес. Вярвайте, че всичко ще бъде наред и позволете на новото да се влее в живота ви. Наслаждавайте се на сегашното, правете това, което обичате най-вече.

Благоприятни дни – 05.05.

Бъдете деликатни – 01, 02.05.

Дева –  Време е да отделите време за отмора и релакс, да се погрижите за здравето и настроението си и да планирате тактики за идната седмица. Ще бъдете заобиколени с мощна прочувствена и интуитивна сила, давайки ви комфорт и сигурност в персоналните връзки и фамилните въпроси. Съвпадът Марс-Нептун може да засегне родените в 3-та декада и да извади на повърхността неразрешени проблеми, които са били заметени под килима. Да се заобикалят импулсивните дейности.  С влизането на Венера в Телец стартира сезонът на удоволствията и интензивно креативно въодушевление. 

Благоприятни дни – 29, 30.04.

Бъдете деликатни – 03, 04.05.

Везни – Тази седмица е изключително удобна за вас. Може обаче да се наложи да се сблъскате с проблеми на работното място и да контролирате обстановките посредством съвместен разговор. Венера влиза в Телец, финансите ви стартират да се усъвършенстват и ще можете да задоволявате персоналните си стремежи. Време е да се концентрирайте върху междуличностните връзки и да прекарате качествено време с другари и семейство. Времето ще бъде сантиментално в любовната ви връзка и може да решите да заминете някъде с колегата си. 

Благоприятни дни – 01, 02.05.

Бъдете деликатни – 29, 30.04.

Скорпион –  Избягвайте да отделяте време за несъществени планове. Поддържайте позицията си постоянна и се справяйте със отговорностите си вярно. Преценете деликатно всички благоприятни условия, преди да предприемете нови дейности. Би било по-добре, в случай че решавате проблемите на работното място посредством разговор. В края на седмицата е допустимо да получите положителни вести. Стойте надалеч от отрицателните мисли. Първата половина на седмицата е евентуално да има разстройване в фамилния бранш. Неправилната връзка може да провокира напрежение, само че е значимо да се справяте деликатно с тези обстановки.

Благоприятни дни – 29, 30.04.; 03, 04.05.

Бъдете деликатни – 01, 02.05.

Стрелец –  Със започването на седмицата може да се сблъскате с непредвидени провокации, само че в това време тя предлага нова вероятност, проправяйки пътя ви за напредък. Може би би трябвало да сте подготвени да деянията повече еластичност. Лесно можете да намерите позитивни други възможности на обстановките, които ви засягат, а връзките ви ще станат уравновесени и хармонични. Време е да насочите вниманието си към пътувания и завършения, да изследвате нови хрумвания и да се отворите за нови прекарвания. Нека необвързаните да излизат повече и да се срещат с хора, защото изискванията за основаване на любовна връзка ще бъдат на тяхна страна. 

Благоприятни дни – 01, 02, 05.05.

Бъдете деликатни – 03, 04.05.

Козирог –  Понякога ставате прекомерно взискателни към другите и по-късно се чудите за какво връзките ви охладняват. Необходимо е да се подхожда към сходни обстановки с уравновесена и дипломатическа позиция. Седмицата е подобаваща за завършения и безредици. Нуждата ви да пътувате и да сменяте ситуацията, да трупате нови усещания е много интензивна. Юпитер ви носи шанс и отбрана. Имате доста сила и е добре да я насочите към нещо изобретателно. Ако се чувствате добре със себе си, ще го предадете и на другите.

Благоприятни дни – 03, 04.05.

Бъдете деликатни – 29, 30.04.; 05.05.

Водолей – Тази седмица имате интензивност в региона на вашата карта, която ръководи домът на вътрешни усеща. Вселената желае да продължите напред, с цел да създавате и завладявате. Но също по този начин би трябвало да вървите постепенно и да изградите солидна основа, преди да продължите напред. Не оставяйте за по-късно нещо, което знаете, че е значимо, даже и да не е това, което обичате да вършиме най-вече. С влизането на Венера в Телец от понеделник секторът на домашния ви живот се осветява и връзките с околните ще укрепват. Ангажирайте се с обновяването на вашето пространство, с цел да привлечете позитивна сила. 

Благоприятни дни – 05.05.

Бъдете деликатни – 01, 02.05.

Риби –  Останете гъвкави и подготвени да се приспособите, тъй като изненадващите завои могат да бъдат метод да намерите по-добър път. Бъдете уверени в себе си, знаейки, че Вселената пази гърба ви. Помнете, че имате всички запаси, от които се нуждаете, с цел да съумеете в това, което сте си сложили за цел. Седмицата ви носи мощна позитивна сила, което ви споделя да не се отказвате. Ако имате опция, добре е да избягате на малко пътешестване, защото потребността ви от смяна е мощна и наложителна.

Благоприятни дни – 29, 30.04.

Бъдете деликатни – 03, 04.05.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР