Палубен помощник във Флорида, нападнат от двойка рифови акули, след

...
Палубен помощник във Флорида, нападнат от двойка рифови акули, след
Коментари Харесай

Мъж от Флорида оцеля след нападение от акула, след като „върховият хищник“ го издърпа под водата, на косъм пропуска бедрената артерия

Палубен асистент във Флорида, атакуван от двойка рифови акули, откакто се изплъзна от рибарски док на Бахамските острови, описа за ужасяваща среща в сряда.

24-годишният Марлин Уейкман работел на чартърна лодка, когато решил неправилно скок на дока и паднал във водата. Рибарите в яхтеното пристанище Flying Fish на Лонг Айлънд постоянно хвърлят отпадъците си в близките води, като на процедура държат цяла група акули там като „ домашни любимци “.

Поне 20 акули се състезаваха към 24-годишния мъж когато падна от дока на 26 април и „ приключи в скривалище на акули “, сподели Уейкман пред Fox News Digital.

„ Всички не престават да питат „ травматизиран ли си? “, сподели във вторник Уейкман, който е прекарал огромна част от живота си до или в океана, до момента в който се е гмуркал или е на лодка. " Определено е огромно ужасно нещо, което ми се случи и несъмнено съм разтресен от него, само че знаех какво ще се случи незабавно щом попаднах. "

24-годишният Ма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР