Група от петзнаци от Ню Джърси вече са завършили едно

...
Група от петзнаци от Ню Джърси вече са завършили едно
Коментари Харесай

Петзнаци от Ню Джърси празнуват завършването си от един и същи колеж

Група от петзнаци от Ню Джърси към този момент са приключили едно и също учебно заведение в родния си щат — въпреки и с разнообразни специалности.

Петизнаци от Поволо получиха дипломите си в понеделник от държавния университет в Монтклер, където всички бяха получили цялостни университетски стипендии. Родени единствено на няколко минути на четвърти юли, двете девойки – Виктория и Ашли и – и три момчета – Лудовико, Майкъл и Маркъс – признават, че е било „ прочувствено “ време, когато една глава от живота им завършва.

Но сплотеното семейство Тотоуа споделя, че учебното заведение също им е дало шанса да открият личните си университетски ползи и извънкласни действия.

„ Имаме шанса всички да приключват с дипломи и това нещо такова и да го вършим с нашите най-хубави другари – това несъмнено са най-хубавите ми другари, тъй че да го вършим дружно е ужасно “, сподели Лудовико Тотова за своите братя и сестри. Започването им в лицей също беше особено, тъй като пропуснаха дипломирането си от районната гимназия Passaic Va...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР