Любопитна ситуация се разигра в тазвечершното издание на предаването Стани

...
Любопитна ситуация се разигра в тазвечершното издание на предаването Стани
Коментари Харесай

Шоу! Какво направи Билалов с акушерка в Стани богат

Любопитна обстановка се разигра в тазвечершното издание на предаването " Стани богат " по БТВ. Участничката Емилия Аспарухова, която е акушерка с 40-годишен стаж, потегли да се отхвърля на въпрос за 3000 лв..

Той бе следният: " Къде празнуването на рожден е неразрешено, в случай че не е в стеснен фамилен кръг? ", като вероятните отговори бяха  " Тунис ", " Таджикистан ", " Епиопия " и  " Тайланд ".

Тя се обади на другар, който обаче по този начин и не й оказа помощ. Участничката потегли да се отхвърля с думите: " Ще отбелязвам отговор, само че отвън играта ", очевидно забравяйки, че предходният въпрос за 2000 лв., на който отговори, бе за втора сигурна сума, тъй че в този момент нямаше никакъв риск и бе безсмислено да се отхвърля.

Именно това й подсети и водещият, който я спря с думите: " Чакай да ти подскажа нещо. Ти имаш сигурна сума. Така че в случай че стреляш може и да уцелиш, не се отхвърляй, няма смисъл ". Емилия го послуша и уточни " Таджикистан ", което бе и правилният отговор.

На идващия въпрос обаче Аспарухова въпреки всичко се отхвърли, като отвън играта уточни правилният отговор и в последна сметка си потегли с 3000 лв. от играта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР