Любо Киров направи премиера на новия си албум „Целуни ме“

...
Любо Киров направи премиера на новия си албум „Целуни ме“
Коментари Харесай

Любо Киров с премиера на новия си албум и ново ВИДЕО в един и същи ден

Любо Киров направи премиера на новия си албум „ Целуни ме “ и на видеото на „ Усеща се мощ “ в една вечер предходната събота. Публиката, която препълни столичния клуб Joy Station, чу за първи път онлайн всички 11 песни от дълго чакания нов албум на изпълнителя и получи като подарък копие от него.

Абсолютна изненада за почитателите на Любо Киров беше премиерата на видеото към песента му „ Усеща се мощ “, което той показа в обществените мрежи час преди началото на концерта.

„ Щастлив съм! Новият албум " Целуни ме " към този момент е тук, подготвен да бъде споделен с всички вас, с които приказваме на един език - езика на музиката, толкоз години! Имам и специфичен подарък - видеото към " Усеща се мощ ". Тази ария е извънредно специфична за мен, тя е печатът на този албум “, написа Любо Киров.



Видеото, което е продукция на международно равнище, демонстрира за първи път мащаба на огромния концерт на изпълнителя в цялостната зала „ Арена Армеец “ предходната година, когато той означи рождения си ден с публиката и направи впечатляващо музикално шоу.

Концертът в събота вечер стартира с „ Целуни ме “, която дава името на новия албум и е под номер едно. На представянето почитателите чуха онлайн и дуетите на Любо Киров с Поли Генова „ Тръгни в точния момент “ и с DARA „ Вече няма по какъв начин “, както и с Pavell & Venci Venc' „ Не бих могъл “ и с Михаела Маринова „ Мога “. „ Където няма време “ пък събра на сцената Любо Киров със Стенли и Христо Мутафчиев в едно извънредно прочувствено осъществяване.

`Любо

Финалът на вечерта беше представянето на видеото на „ Усеща се мощ “ и пред публиката в Joy Station и думите на Любо Киров към почитателите: „ Обичам ви доста. Може да ви звучи като факсимиле, само че в случай че клишетата се употребяват от сърце, имат смисъл “.

Любо Киров е композитор, текстописец и създател на аранжиментите и в този албум. Като дясна ръка в аранжиментите стои и Ангел Дюлгеров, на който са и всички китари в албума.



Автор на фотографията за визията на „ Целуни ме “ е Петър Вълчев.

Тази година Любо Киров ще показа албума си с огромни концерти в страната и в чужбина. След София следва Варна на 29 април, следват Бургас – 3 август, и Пловдив – 9 август.

Изпълнителят приготвя и величествен концерт в Лондон. Събитието ще бъде на 22 май в именитата лондонска зала Troxy, на чиято сцена са били реализатори като Роби Уилямс и Nick Cave & the Bad Seeds.

Любо Киров е един от най-големите български музикални актьори, чийто гений излиза отвън всевъзможни граници и клишета. Автор е на текстовете на десетки песни за други реализатори, трансформирали се в шлагери. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-хубав реализатор, за музика, за най-продаван албум и други

Любо Киров влезе в класацията на Forbes България, като най-влиятелния поп музикант за 2021 година.

Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера онлайн. Той е и наставник в два следващи сезона на „ Гласът на България “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР