Лидерите на „Демократична България“ и ДПС влязоха словесен сблъсък в

...
Лидерите на „Демократична България“ и ДПС влязоха словесен сблъсък в
Коментари Харесай

„Престрелка“ между „Демократична България“ и ДПС в Народното събрание

Лидерите на „ Демократична България “ и Движение за права и свободи влязоха вербален конфликт при започване на пленарното съвещание за възможни зависимости в състава на бъдещия кабинет.

„ Ако някой желае в действителност поддръжката на „ Демократична България “, персоналният състав на кабинета би трябвало да бъде селекциониран доста деликатно от хора, които притеглят доверие, а не слагат въпроси “, съобщи в декларация от трибуната на Народното събрание ръководителят на ПГ „ Демократична България “ (ДБ) Христо Иванов.

Той акцентира, че те не оферират номинаци, само че има министри от служебното държавно управление, които притеглят голямо утвърждение. Не разбирам за какво не се прави изпитание да бъдат интегрирани в подобен кабинет, добави Иванов.

„ Демократична България ще чака редовно съглашение, което ясно да конфигурира поддръжката за това ръководство, тъй че то да може в действителност да държи на отдалеченост Движение за права и свободи и ГЕРБ. Най-същественият ход ще е да опитаме да създадем държавно управление с цялостен мандат “, акцентира Христо Иванов.

Иванов означи, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са добре пристигнали да поддържат верните решения, само че истината, по думите му е, че те не престават да бъдат пленник на своите ядра - към Борисов и към това, което е наречено Сарая. „ Докато това не се промени, тези законни политически партии не намерят метод да се освободят от статута си сега, те не трябва да бъдат допускани до опцията да въздействат на бъдещото ръководство, да му постановат своя дневен ред, да търгуват с това въздействие, тъй като ще навлезе корупцията “, безапелационен беше Христо Иванов.

„ Вие търгувате и рекетирате всяка власт. Движение за права и свободи не е пленник на каквото и да е и се управлява според решенията на своите способени органи “, по този начин ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ отговори на изказванията на Христо Иванов.

Карадайъ се обърна към Иванов с думите: " Вие сте част, и сте артикул, и пленник на една проведена олигархично, медийна, Неправителствени организации политическа група ". Един файтон хора, овладяхте тази мрежа и общото сред вас е, че в по-голямата си част сте хора, произхождащи от съществени комунистически номенклатурни семейства, означи Карадайъ и добави, че назовават на смешка този кръг проведена незаконна група.

" Вие приватизирахте дясната концепция и дясното политическо пространство, след това и огромни елементи от българската стопанска система ", съобщи Карадайъ.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/prokopiev-kam-karadaja-chernoto-ne-stava-bjalo-i-sled-1000-povtorenija-ot-tribunata.html

„ Десетилетия наред правите деен политически инженеринг в цялото политическо пространство, в това число и по външни инструкции. Пример - разцепихте и унищожихте достоверната дясна партия Съюз на демократичните сили посредством анти Движение за права и свободи изразителност, същата процедура приложихте и на Национална движение „Симеон Втори", интензивно участвахте в основаването на плана Бойко Борисов по външни инструкции. Списъкът на инженеринговите артикули е дълъг: ДСБ, Синята коалиция, Реформаторски блок, Да България, Демократична България и ред други, уточни Карадайъ. По думите му това е сериозен труд по „ фрагментиране “ на дясното политическо пространство. Като резултат към този момент две десетилетия България няма достоверна дясна партия “, означи водачът на Движение за права и свободи.

Карадайъ прикани посредством разговор сред парламентарните групи да бъде възобновена държавността, нормалността в политиката и демокрацията в България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР