Лидерът и съоснователят на частната руска армия Вагнер - Евгений

...
Лидерът и съоснователят на частната руска армия Вагнер - Евгений
Коментари Харесай

Русия: Пригожин е мъртъв, доказано е с експертиза

Лидерът и съоснователят на частната съветска войска " Вагнер " - Евгений Пригожин е бил на борда на авариралия аероплан " Ембраер ", съобщи 24 часа.

И до момента в който в пространството се носеха десетки тайни теории за това, че Пригожин е към момента жив, генетичните проби на откритите тела удостоверяват гибелта му. Това оповестяват съветските управляващи, представени от международните организации.

" В рамките на следствието на самолетната злополука в Тверска област завърши провеждането на молекулярно-генетичните експертизи. Въз основа на резултатите от тях е открита самоличността на всички 10 починали. Те дават отговор на листата ", деклариран за полета, се споделя в изказването на Семеен кодекс.

Твърди се, че на борда на самолета е имало детонация, в следствие от което телата са мощно обгорени. От групата " Вагнер " насочат обвинявания, че става дума за атентат, " осъществен от предатели на Русия ". Разпространяват се и известия, че самолетът е бил свален от съветската противовъздушна защита.

Частният аероплан се разруши тъкмо два месеца след несполучливия бунт, проведен от Пригожин против съветското военно управление.

Тогава наемниците от " Вагнер " откриха надзор над град Ростов на Дон и започнаха поход към Москва, завършил на към 200 км от съветската столица.

След произшествието в сряда се появиха спекулации, изключително в някои провагнеровски канали в обществената мрежа Телеграм, че Пригожин - който е прочут предприеманите от него разнообразни ограничения за сигурност, може и да не е бил на борда на злощастния полет. Сред появилите се версии след злополуката бе даже и тази, че водачът на " Вагнер " е жив и с втори аероплан се насочва за кацане на летището в Москва.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР