На 22 май специалният представител на китайския председател Си Дзинпин

...
На 22 май специалният представител на китайския председател Си Дзинпин
Коментари Харесай

Вицепремиерът Джан Гуоцин присъства на погребението на Ебрахим Раиси

На 22 май специфичният представител на китайския ръководител Си Дзинпин и вицепремиер Джан Гуоцин, който участва на погребението на починалия ирански държавен глава Ебрахим Раиси в Техеран, се срещна с краткотрайно изпълняващия длъжността президент Мохамад Мохбер.

По време на диалога им Джан Гуоцин уточни, че президентът Раиси е дал значим принос за поддържането на сигурността и стабилността на Иран, насърчавайки националното развиване и разцвет и е положил дейни старания за консолидиране и задълбочаване на всестранното стратегическо партньорство с Китай.

„ Злощастната му гибел е голяма загуба за иранския народ, а ние загубихме добър другар. Китайското държавно управление и народ отдават огромно значение на обичайното другарство сред Китай и Иран и са подготвени да работят за по-нататъшно задълбочаване на всестранното ни стратегическо партньорство “, посочи Джан Гуоцин.

Мохбер сподели, че Иран ще продължи да развива връзките с Китай и е подготвен да работи за задълбочаване на съдействието в разнообразни области и поощряване на всестранното стратегическо партньорство.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед22670Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед39234Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед20610Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед13845Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед15379Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Алтернативен Поглед118638Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79703„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед78067Валери Тодоров: Положението на Украйна става
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР