Левски записа първо равенство през сезона в efbet Лига. Това

...
Левски записа първо равенство през сезона в efbet Лига. Това
Коментари Харесай

Левски не знаеше какво е равенство през този сезон

Левски записа първо тъждество през сезона в efbet Лига. Това се случи в 12-ия мач на сините в шампионата против Септември София (0:0) на стадион " Васил Левски ". До момента възпитаниците на Станимир Стоилов имаха осем победи и три провали.

През последните години столичани непроменяемо поделяха точките с съперниците си в по-ранен стадий от шампионата. Трябва да се върнем през сезон 2011/2012, с цел да забележим последната по-дълга серия без тъждество от началото на шампионата. Тогава в продължение на 23 кръга Левски и съперниците му не стигат до разделение на точките в срещите. Серията завършва на 8 април 2012 година с 1:1 против Локомотив София като посетител, написа " Тема спорт ".
 Пламен Петров: Целта е да достигнем над 20 000 карти
Пламен Петров: Целта е да достигнем над 20 000 карти

" Тази година акцията е ориентирана напълно към нашите почитатели "

Централният бранител Хосе Кордоба за първи път не изигра цялостни 90 минути в мач от Първа лига. Панамският защитник бе сменен от Цунами в 89-ата минута против Септември София и по този метод бе прекратена серията му от 11 следващи дуела, в които непроменяемо оставаше на терена до последния съдийски сигнал. 21-годишният футболист остава маратонец при сините с 1079 минути, а на втората и третата позиция са крилата Роналдо (1026) и Уелтън (975). Седем играчи са взели присъединяване в 12-те мача на Левски от началото на сезона - с изключение на тримата изброени в тази рубрика влизат още Филип Кръстев, Георги Миланов, Илиян Стефанов и Келиан ван дер Каап.

Сините в девети дуел от началото на сезона записаха суха мрежа. Тимът на Станимир Стоилов е №1 по този индикатор в Първа лига, откакто от 12 мача в 9 не позволи гол в личната си врата. Седем от сухите мрежи са на сметката на Пламен Андреев. На второ място е ФК ЦСКА 1948 с 8 от 14. Сините имат да изиграят и два отсрочени мача - с Черно море (2 ноември) и Лудогорец.

В четвърти дуел през сезона Левски не съумява да означи гол през първото полувреме. В предходните случаи сините завоюваха два (1:0 над Пирин и 2:0 над ЦСКА) от тях и изгубиха един (1:2 от Славия), само че против Септември София не съумяха да покажат по-добрата си успеваемост през втората част и записаха първото си тъждество през сезона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР