Лена Бориславова и Яна Балникова не се отказват от политиката.“

...
Лена Бориславова и Яна Балникова не се отказват от политиката.“
Коментари Харесай

ОБРАТ: Лена се връща в политиката

„ Лена Бориславова и Яна Балникова не се отхвърлят от политиката. “ Това сподели в ефира на Би Ти Ви Андрей Гюров от „ Продължаваме промяната “. Той увери, че всеки, който е бил част от този екип, остава в него и зад идеята.

Според него на по-късен стадий те ще бъдат още веднъж част от екипа отпред на „ Промяната “. Решението на Балникова било взето преди реденето на листите, тъй че фактът, че Радостин Василев ще бъде отпред на листата в Габрово, от където тя влезе в Народното събрание на предишните избори, не е повлиял на решението ѝ.

„ Служебният кабинет по никакъв метод не е наш конкурент. Те няма да се явяват на избори. За нас постоянно над всичко и стоял националният интерес. Когато виждаме, че някое деяние или безучастие е в нарушаване на националния интерес, ние сме длъжни да вземем отношение “, съобщи Андрей Гюров.

Реклама

Това, което ние оставихме като завещание, беше извънредно постоянна фискална позиция и намалял дълг. Има доста положителни планове по какъв начин да станат заплащанията по падежи на дълг, които пристигнаха тази година, и има проект за това по какъв начин да се вършат заплащанията, разяснява Гюров.

Чистките и политическите назначения са подходи от предишното. Ние не мислим по подобен начим, ние мислим по какъв начин да придвижим България напред и това става с политики. В момента виждаме, че има повсеместна промяна на хора на разнообразни равнища в администрацията. Когато това е самоцел, това не е в полза на обществото и да се преодолеят рецесиите, да се успокои обществото в сегашната обстановка.

Всички български жители виждат потребността да довършим значимите неща, които стартирахме. За последните месеци ние вдигнахме пенсиите повече в сравнение с за последните 12 години от ръководството на ГЕРБ. Направихме безвъзмездни детските градини също, напомни Гюров.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР