Малкият дявол! Всеки на наше място, както и нашето семейство

...
Малкият дявол! Всеки на наше място, както и нашето семейство
Коментари Харесай

Божанков за инцидента с пистолета: Не е било вип парти с депутати

" Малкият демон! Всеки на наше място, както и нашето семейство първо ще си намерения какво е можело да се случи. И двете потърпевши деца са от нашето семейство. Казаха се няколко погрешни неща в медиите. Първо, че това е било вип празненство с депутати и политици. Не е имало общински съветници, не е имало и един народен представител ".

Това сподели политикът Явор Божанков във връзка случая, при който синът му несъзнателно простреля с револвер 12-годишната си вуйна на празненство за рожден ден в Арбанаси.

Неговото дете и детето на рожденичката били съученици още от първи клас.

Той отхвърли да е имало надали не особено отношение на проверяващите към случилото се. " Знам от брачната половинка ми, че всички са разпитани, взети са натривки, на събитието не са участвали депутати и общински съветници ", сподели Божанков пред бТВ.

" Вкъщи ми описаха, че случаят е станал за секунди. Очевидно оръжието не е съхранявано вярно, другояче нямаше да има арестуван ", отговори той на въпрос по какъв начин револверът попада в детската игра.

" Благодаря на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, на място очевидно е имало и детски психолог. Синът ми претърпя трагично случилото се, всички бяхме в потрес ", сподели още Божанков.

Днес той и околните му отиват в болничното заведение, с цел да видят по какъв начин се възвръща потърпевшото дете.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР