Лекари от Националния институт по здравеопазване на САЩ посочиха признаците,

...
Лекари от Националния институт по здравеопазване на САЩ посочиха признаците,
Коментари Харесай

Признаците, които издават, че смъртта е близо

Лекари от Националния институт по опазване на здравето на Съединени американски щати показаха признаците, които издават скорошна гибел при възрастните хора. Симптомите нормално се появяват два или три дни преди гибелта, написа вестник Express.

По думите им, учестеното и затруднено дишане и дефицитът на въздух са едни от признаците за приближаваща гибел.

Също по този начин възрастните хора постоянно губят апетита си, не желаят да пият вода, развиват незаинтересованост, меланхолия и унесеност. Тези признаци демонстрират, че човешкото тяло няма запаси да продължи живота си.

Специалистите обръщат внимание на обстоятелството, че настрана всеки от тези знаци не значи, че човек може скоро да почине.

" Но за човек със съществено заболяване или влошено здравословно положение това може да значи, че той умира ", написа в материала.

Лекарите са забелязали, че преди гибелта концентрацията на индивида също понижава. Ръцете, стъпалата и краката на умиращия стават студени на досег. А кожата на тялото може да стане синкава или даже леко да потъмнее.

Дишането и сърдечната периодичност на човек дни преди гибелта последователно се забавят, гръдният панер стопира да се движи, а пулсът на практика не се усеща, прибавят специалистите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР