Легендата на Реал Мадрид и настоящ футболист на Ювентус –

...
Легендата на Реал Мадрид и настоящ футболист на Ювентус –
Коментари Харесай

Кристиано куфя яко при головете на Реал срещу Барса

Легендата на Реал Мадрид и сегашен футболист на Ювентус – Кристиано Роналдо, употребява почивката в италианската лига заради ковид да посети Ел Класико. Португалецът бе на „ Сантиаго Бернабеу”, където изгледа онлайн успеха на Реал Мадрид против Барселона с 2:0 . 35-годишният футболист влезе на стадиона с черен ван с потъмнени стъкла, с цел да не бъде разпознат от почитателите.

Приближен до Кристиано отсече: Иска да се завърне в Мадрид!

Въпреки това той потвърди, че „ лос меренгес” още е в неговото сърце, откакто се появи видео, в което се видя по какъв начин CR7 чества при първия гол на Винисиус Жуниор. Бразилецът вкара в 71-ата минута, а даже също по този начин изкопира общоизвестната наслада на петкратния притежател на Златната топка. Това обаче се понрави на Кристиано, който бурно приветства от ложите изявите на бразилеца от Реал Мадрид.

Cristiano celebrating Real Madrid’s win against Barcelona at the Bernabéu. #ElClasico pic.twitter.com/mjpDXfm5xs
— Real Madrid Info (@RMadridInfo) March 1, 2020
Роналдо за пръв път се завърна назад в клуба, за който завоюва девет трофея, след което мина в Юве перз лятото на 2018-а година. Оттогава „ кралския клуб” не може да откри непрекъснат заместител на иконата на международния футбол.

Кристиано надъхал Винисиус и компания за триумфа над Барселона

Иначе, успеха прати Реал на първото място, откакто тимът е с 56 точки, колкото има и Барселона, само че е с по-добри индикатори в директните дуели.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР