Челси е поредният отбор, който ще се включи в битката

...
Челси е поредният отбор, който ще се включи в битката
Коментари Харесай

Челси се включва в битката за Роналд Араухо

Челси е следващият тим, който ще се включи в борбата за бранителя на Барселона, Роналд Араухо. " Сините " наподобява ще се конкурират с Манчестър Юнайтед и Байерн (Мюнхен) за привличането на уругвайския национал, счита " Мундо Депортиво ".

От " Стамфорд Бридж " даже се стремят да изпреварят съперниците си и към този момент са се свързали с сътрудниците на Араухо, с цел да обсъдят изискванията, при които той би се насочил към Лондон. Първоначалните договаряния са довели до позитивен резултат.

25-годишният футболист има предпочитание да остане в Барселона, само че все още не може да се разбере с шефовете на клуба за възобновяване на договора си. Освен това " каталунците " са склонни да се разделят с него с вярата да вземат сума към 100 милиона, с която да стабилизират своя бюджет.

От Челси са предложили на Араухо много по-оптимални условия от тези, които има в този момент в Барса. Освен това лондончани не се свенят да харчат огромни суми за нови играчи, тъй че нищо чудно да извадят желаната от Барселона сума за правата на бранителя.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР