България спечели два медала при девойките на европейското първенство по

...
България спечели два медала при девойките на европейското първенство по
Коментари Харесай

Дара Малинова и Магдалена Вълкова пред БНТ: Продължаваме да работим

България завоюва два медала при девойките на европейското състезание по художествена гимнастика в Будапеща. Дара Малинова взе сребро на финала на лента, остана на четвърто място на финала на обръч, а Магдалена Вълкова завоюва бронз на топка.

" Аз съм удовлетворена от себе си, удовлетворена съм от медала през днешния ден, само че не съм удовлетворена от вчерашното ми изиграване на бухалки. Можех през днешния ден също да си показва обръча по по-добър метод и да вземе орден и на него. Емоциите са неповторими. Много съм щастлива ", сподели Малинова.

" Днес несъмнено не се притеснявах и ми беше доста хубаво да играя в такава огромна зала. Доволна съм от медала си. Смятам, че си свърших работата на килима. И двата пъти излязох с настройката да си изиграя нещата както би трябвало и да съм спокойна ", разяснява Вълкова.

Двете се подредиха четвърти в отборната конкуренция през вчерашния ден, оставайки единствено на 0.100 точки от бронзовите оценки.

" Съжаляваме за отборното класиране, само че това демонстрира, че и една десета е значима и всичко би трябвало да си вършим, с цел да не губим медала ", съобщи Малинова.

" Продължаваме да работим и идващият път ще стане. Сега ще има малко почивката и започваме подготовка за другата година ", добави Вълкова.

Вижте цялото изявление във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР