Компанията Укренерго предупреди жителите на Украйна за увеличаване на натоварването

...
Компанията Укренерго предупреди жителите на Украйна за увеличаване на натоварването
Коментари Харесай

Укренерго: Идват тежки дни, очаква се захлаждане в Украйна

Компанията " Укренерго " предизвести жителите на Украйна за увеличение на натоварването на енергийната система през идващите дни заради студено време и насилствени спирания на електрозахранването.

" Следващите няколко дни ще бъдат тежки: наближава захлаждането и потреблението на електрическа енергия ще пораства, надлежно и натоварването на мрежите. Затова ви молим да се отнесете с схващане към спиранията, които ще бъдат осъществени при нужда, а също и да не се отхвърляме от навика да използваме електрическа енергия икономично “, сподели ръководителят на борда на компанията Володимир Кудрицки, чиито думи са дадени в канала на Укренерго в Телеграм .

По думите му, най-трудна е обстановката в западната част на Украйна, както и в централните и североизточните региони. За стабилизиране на електроенергийната системаса приложени графици за спешни спирания.

По-рано управляващите на доста градове в Украйна оповестиха за прекъсване на електрозахранването вследствие на съветските ракетни офанзиви във вторник. Съобщава се за огромни вреди по инфраструктурата.

Източник: Фокус


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР