Компанията Трейс Груп Холд, която се занимава с изпълнението на

...
Компанията Трейс Груп Холд, която се занимава с изпълнението на
Коментари Харесай

Трейс Груп прави логистична база в София след сделка за 3,6 милиона лева

Компанията " Трейс Груп Холд ", която се занимава с осъществяването на огромни публични планове в областта на инфраструктурата, ще построи огромен логистичен център в промишлена зона " Илиянци - изток ".

От публично известие на уеб страницата на сдружението излиза наяве, че парцелът е платен за 3,629 милиона лв., като той е ситуиран на 32 хиляди квадратни метра повърхност. Към него има административна постройка, склад, индустриални здания, бензиностанция и други.

" Имотът и издигнатите в него здания, след тяхната реорганизация и възобновяване, ще бъдат превърнати в модерна и съвременна логистична база ", се споделя в известието.

В него обаче не се показва по кое време ще приключат тези действия и по кое време цялата база ще бъде подготвена.

По информация на " Капитал " парцелът преди този момент е бил благосъстоятелност на приватизираното държавно дружество " Строителна машинизация - Структурни фондове " АД.

Теренът дружно със постройките е бил пуснат на търг от частен правосъден реализатор още през 2014 година, като оповестената тогава цена е 4,847 милиона лв.. Причина за стартирането му за продажба са необслужвани отговорности към Банка ДСК.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР