На 22 май следобед китайският лидер Си Дзинпин пристигна на

...
На 22 май следобед китайският лидер Си Дзинпин пристигна на
Коментари Харесай

Си Дзинпин е на посещение в провинция Шандун

На 22 май следобяд китайският водач Си Дзинпин дойде на работно посещаване в пристанищния град Жъджао, провинция Шандун. Там той се срещна с напредъка в екологичното създаване на интелигентно пристанище и ограниченията за отварянето към външния свят.

През последните години в Жъджао бе основан първият в света автоматизиран контейнерен терминал, вследствие на което работната успеваемост бе нараснала с 50%, а разноските – понижени със 70%.

По-късно Си Дзинпин се срещна с резултатите от екозащитата на Зелената алея на Слънчевия бряг – 28-километрова линия в Жъджао с наблюдателни площадки и уреди за спорт и отдих, както и с ограниченията на локалните управляващи за възстановяване качеството на живот на жителите.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед21441Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед39199Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед20599Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед13832Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед15379Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Алтернативен Поглед118638Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79703„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед78067Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!  Нако Стефанов, трагична орис, Бълга </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР