Коментарите за великолепното представяне на журналистa Любомир Лазаров, който показа

...
Коментарите за великолепното представяне на журналистa Любомир Лазаров, който показа
Коментари Харесай

Въпросът за знамето на Парагвай се е падал и в американската версия на „Стани богат“

Коментарите за превъзходното показване на журналистa Любомир Лазаров, който сподели страхотна обща просвета и стигна до въпрос за 100 хиляди лв. в играта „ Стани богат “.

Въпросът беше „ На коя страна принадлежи единственото национално знаме с друга лицева и противоположна страна “, като разновидностите бяха Латвия, Прагвай, Пакистан и Либерия. Любомир се отхвърли да гадае и си потегли с 50 хиляди лв..

Оказва се, че въпрос за двуликия байрак на Парагвай се е падал и в американската версия на шоуто. Там предаването се назовава „ Кой желае да бъде милионер? “ и огромната премия е от 1 милион $. 

Това се случва през 2011 година, когато разпоредбите на играта са много по-сложни по-различни от тези, по които се играе през днешния ден у нас. От 2010 до 2015 година участниците в американското шоу играят на кръгове. В един от кръговете състезателите били изправяни пред 10 въпроса с случайна компликация, последвани от кръг от четири въпроса с възходяща компликация. Едва през 2015 година се връща познатата версия на играта „ без безредие “.

Студентът и въпросът за Парагвай

През 2011 година студент на име Дейвид Г. Ханкинс прави страхотна игра, като си потегля със 100 хиляди $, откакто дал отговор на 11 въпроса.

Когато вижда въпрос номер 12 на стойност 250 000 Щатски долар обаче Ханкинс взема решение да се откаже. Въпросът е „ Знамето на коя страна е единственото национално знаме в света, чиято предна и задна страна съдържат разнообразни гербове? “

Отговорът, както към този момент знаем, е Парагвай, само че студентът отхвърля да поеме риск. Той е удовлетворен от извоюваните пари и споделя: „ „ Това бяха повече пари, в сравнение с можех да си показва сега “.

„ Мисълта да пожертвам толкоз доста пари ми се стори луда “, споделя Ханкинс. „ Определено беше сърцеразбиващо, тъй като постоянно съм бил захласнат от географията и си спомнях, че колекционирах флагове, когато бях дребен. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР