Когато е изминал половин век откакто си на тази земя,

...
Когато е изминал половин век откакто си на тази земя,
Коментари Харесай

Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“

Когато е минал половин век откогато си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой си и да знаеш по какъв начин да отстояваш себе си.

Годините не са недостатък или задължение, те носят със себе си мъдрост и успокоение. Дали в действителност има неща, за които ставаме прекомерно остарели?

Ето какво има да ни каже по въпроса една жена на 50!

Повече от половината от живота си прекарах, съобразявайки се с мнението на несъответствуващи хора. Сега, откакто станах на 50 години, разбрах същинските полезности в живота. Разбрах, че съм остаряла за тези 8 неща, които ме спираха да пребивавам живота си по собствен метод:

Остаряла съм, с цел да мълча

Не желая повече да мълча, когато някой ми каже нещо, с което не съм съгласна. Не желая да клатя глава с глава или да се съгласявам с всеки малоумен и самовлюбен човек. Не желая да мълча за несправедливостта. Когато видя, че нещо не е наред, желая да крещя с глас, тъй като живота е прекомерно къс, с цел да се премълчава несправедливостта.

Виж останалите 7 неща в галерията долу!
 Eдна 50-годишна жена: „ Стара съм за тези неща! “  Eдна 50-годишна жена: „ Стара съм за тези неща! “  Eдна 50-годишна жена: „ Стара съм за тези неща! “  Eдна 50-годишна жена: „ Стара съм за тези неща! “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР