Когато човек обича някого, той се интересува от него, от

...
Когато човек обича някого, той се интересува от него, от
Коментари Харесай

7 знака, че половинката ви е загубила интерес към вас

Когато човек обича някого, той се интересува от него, от личността му, от нещата, които харесва, даже от проблемите му. Към края на връзката доста хора стартират да губят интерес към своите сътрудници. Вижте 7 ясни знака, че половинката ви е изгубила интерес към вас.

Всяка връзка е друга от останалите и едно предписание, което важи за дадени връзки, може да бъде далечно от действителността за други. Въпреки това има някои неща, които са общовалидни правила за по-голяма част от връзките. Например, предлагането на брак засвидетелства обич и демонстрира предпочитание за отдаване и съграждане на общо бъдеще.

В другата прекаленост – тази, която е близка до раздялата, има едно друго предписание – когато човек загуби интерес към половинката си, това съвсем постоянно е предходник на края на връзката.
Вижте кои 7 знака подсказват, че половинката ви е изгубила интерес към вас:
 
1. Половинката ви постоянно не помни за вашите общи проекти.
Дали човек, който се интересува от вас ще не помни за ангажимента ви? Разбира се, постоянно съществува такава възможност, само че тя е минимална. Ако пък казусът се повтаря постоянно, то значи половинката ви несъмнено е изгубила интерес към вас.
2. Вашата половинка ви подлага на критика постоянно и излишно.
Когато човек обича някого, той го приема с неговите дефекти. Когато обаче любовта изчезне, нескрито излизат всички дребни неща, които нервират и не могат да бъдат признати. Това е и една от аргументите за честото и от време на време излишно критикуване от страна на вашата половинка.

 
3. Вашата половинка ви употребява, когато се нуждае от прочувствена или финансова поддръжка.
През множеството време половинката ви се държи неприятно или безразлично с вас, само че ви търси най-често при потребност от прочувствена или финансова поддръжка. Не приемайте това като добър знак – човек не трябва да ви търси единствено в сложни моменти, а вие не трябва да помагате на някой, който няма да ви отвърне по същия метод, в случай че се наложи.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР