Клубовете от Висшата лига остават обединени в желанието си да

...
Клубовете от Висшата лига остават обединени в желанието си да
Коментари Харесай

Висшата лига с половинчати решения след срещата в петък

Клубовете от Висшата лига остават обединени в желанието си да завършат сезона, само че последна дата не бе оповестена след срещата, минала през днешния ден. Всички клубове бяха представяни във видеоразговора, като главната тематика на диалог беше дебатирането по отношение на моделите за привършване на акцията.

Никой от присъстващите не повдигна концепцията да се приключи сезона до 30-и юни, а проблемите с намаляването на заплатите и редуцирането на прехвърлянията също не бяха обсъждани.

„ Ние сме наясно с бедствието, което COVID-19 предизвиква. Нашите мисли са с всички, които директно са наранени от пандемията. Подобни на други бизнеси и сектори, Висшата лига и нашите клубове работят по комплицирани планови сюжети. Активно сме ангажирани с всички страни, в това число телевизионните ни сътрудници. Целта ни е да подсигуряваме, че сме в положение да подновим футбола, когато е безвредно и с цялостната поддръжка на правителството”, сподели представителят на Премиър лийг.

„ Здравето на играчи, мениджъри, чиновниците по клубовете и почитателите са наш главен приоритет и шампионата ще се рестартира, когато медицинските лица разрешат. Днешното заседание на акционерите даде опция за разискване на вероятните модели за пренасрочване. Остава наша цел да приключи сезон 2019/20, само че на този стадий всички дати са ориентировъчни, до момента в който коронавирусът се развива”, допълниха от Premier league.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР