ФК ЦСКА 1948 дръпна леко за евробаража, след като победи

...
ФК ЦСКА 1948 дръпна леко за евробаража, след като победи
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 обърна Ботев и дръпна в битката за евробаража, Славия e аут

ФК ЦСКА 1948 дръпна леко за евробаража, откакто победи с 2:1 носителя на купата Ботев (Пловдив) в Бистрица и има точка преднина пред Арда, която се оправи с 3:1 със “Славия ” вкъщи.

Така кръг преди края на Славия към този момент няма никакви шансове да заеме седмото място, което дава право на спомагателния мач против третия в класирането за установяване на втория ни участник в квалификациите за Лигата на конференциите.

В Кърджали резултатът бе открит от Тонислав Йорданов, който смъкна топката с гърди на десния си крайник и прониза Светослав Вуцов.

В 41-ата минута Денислав Александров отстрани състезател на Арда и шутира. Господинов мазета, а топката попадна в Тони Тасев, който пък откри Владимир Николов. Той добави кълбото в мрежата за 1:1, само че последва сигнал за засада. След дълъг обзор на обстановката от ВАР основният арбитър Михаел Павлов призна попадението.

Арда излезе напред в резултата за втория път в 62-ата минута. Иван Тилев извърши подло директен свободен удар с центриране на близката греда. Там Светослав Вуцов не съумя да улови, а единствено мазета топката, която след това бе добавена във вратата му от Пламен Крачунов.

Четири минути преди края на постоянното време топка, центрирана от корнер, стигна до свободния Иван Коконов, който с компактен шут с десния крайник я прати в мрежата на “белите ” за 3:1.

В Бистрица Ботев поведе с дебютния гол на младия нигериец Кристиан Нвачукву в 50-ата минута, когато бе пропуснат от отбраната на домакините и пое отбита топка от отбраната.

Недялко Пишчевич съумя да резервира сезона на ФК ЦСКА 1948, като изравни в 80-ата минута. Отново той донесе значимата победа с попадение в добавеното време.

Така в последния кръг двата тима играят като посетители на тези, на които не им пука повече. ФК ЦСКА 1948 гостува на Славия, а Арда е в Пловдив.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР