Майка и син, чиито ротвайлери разкъсаха до смърт болногледач при

...
Майка и син, чиито ротвайлери разкъсаха до смърт болногледач при
Коментари Харесай

Майка и син избегнаха затвора, след като ротвайлери разкъсаха до смърт любовница на кучета, когато тя се опита да ги погали

Майка и наследник, чиито ротвайлери раздраха до гибел болногледач при „ бесна “ офанзива, през днешния ден бяха пощадени от пандиза.

42-годишният Брайън Уолш и 69-годишната му майка Рейчъл разхождаха Роки и Франки, когато кучетата нападнаха любителката на животните Мари Стивънс, която беше на път да вечеря в къщата на сестра си.

Франки, хрътката на Рейчъл, беше първата, която ухапа госпожа Стивънс, 40, което докара до рухване на мотива на кучето. След това госпожа Стивънс, която беше болногледач, беше нахапана от двете кучета и „ раздрана “ в това, което беше разказано като „ бесна “ офанзива. Записите демонстрират, че Франки е бил отведен при ветеринарите, откакто е посочил признаци на експанзия, два дни преди съдбовното нахлуване в парк в Недъртън, Мърсисайд.

И Брайън, и Рейчъл бяха упрекнати в владение на куче, рисково отвън надзор, причиняващ пострадване, водещо до гибел, само че през днешния ден в Кралския съд на Ливърпул обвинените получиха условни присъди. И двамата бяха наказани на 10 месеца отнемане от свобо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР