Китайският производител на електромобили NIO обяви, че от производственото съоръжение

...
Китайският производител на електромобили NIO обяви, че от производственото съоръжение
Коментари Харесай

Китайският производител на електромобили NIO с важна стъпка в Европа

Китайският производител на електрически автомобили NIO разгласи, че от индустриалното оборудване на компанията в Унгария е потеглила първата съединена на локално равнище станция за замяна на изтощени батерийни модули с изцяло заредени (Power Swap Station, PSS).

" Това е крайъгълен камък в ускоряването на развиването на NIO Power на европейския пазар и способността да дава по-удобни енергийни услуги за европейските консуматори ", споделят от NIO, като показват, че първата станция е предопределена за Германия.

NIO Power Europe Plant в Унгария е първото по рода си индустриално оборудване на китайската компания отвън рамките на Китай, като с изключение на център за произвеждане на PSS станции, извършва ролята и на сервизно звено, и развоен център за дейностите на марката в Европа.

Новото индустриално оборудване на NIO в Унгария ще бъде от главно значение за реализирането на проекта на марката по въвеждането в употреба на 1000 PSS станции отвън Китай до 2025 година.

Към края на предходната година, компанията разполагаше с повече от на територията на Китай, а на 6 юли от марката анонсираха, че е стартирала активността на станция с следващ номер 1000. До края на същия месец броят им към този момент бе достигнал 1047, а общият брой на осъществените към оня момента размени на батерийни детайли е бил над 10 000 000.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР