Китайският блогър Ice Universe често публикува вярна информация за новите

...
Китайският блогър Ice Universe често публикува вярна информация за новите
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S11+ с първо официално изображение на камерата

Китайският блогър Ice Universe постоянно разгласява вярна информация за новите устройства на Samsung, тъй като очевидно разполага с източник на вътрешна информация. Днес той разгласява в своята Twitter страница изображение, за което твърди, че това е формалният дизайн на камерата на Samsung Galaxy S11+, написа Калдата. Според изтеклата към сегашен ден информация, новата камера може да извърши същинска гражданска война в мобилната снимка.

Показана е лявата страна на камерата, като на това изображение се вижда, че оптичните датчици са подредени в един ред. Най-горният фотосензор има свръхширокоъгълна оптика, основният датчик в средата е оборудван със общоприета широкоъгълна оптика, а долният разполага с телеобектив осигуряващ 5х оптично нарастване без загуби на качеството.

Блогърът означи, че няма информация какви са датчиците от дясната страна. Но не е комплицирано да се досетим, че там ще би трябвало да има светодиодна фотосветкавица и ToF (Time of Flight) модул за премерване дистанциите до обектите.

Главният оптичен модул на камерата на Samsung Galaxy S11+ е добре познатият Samsung S5KHMX с резолюция 108 МР. Това не е същият датчик като при Xiaomi Mi CC9 Pro и Xiaomi Mi Note 10, а усъвършенствана версия на 108 МР фотосензор, само че към този момент не се оповестява кое е усъвършенствано.

Появиха се единствено клюки за потреблението на новата технология Pixel Binning с сливане на 9 пиксела по едно и също време, с което се реализират качествени фотоси при слаба осветеност и по-добро фокусиране.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР