Баща, бременната му съпруга и техните 11 деца са развили

...
Баща, бременната му съпруга и техните 11 деца са развили
Коментари Харесай

Мъж, бременна съпруга и 11 деца развиват опасна кашлица, след като са били натъпкани в мухлясал дом

Баща, бременната му брачна половинка и техните 11 деца са развили рискова кашлица, откакто са живели натъпкани в дом, цялостен с черна мухъл.

Уахидула Сафи сподели, че той, брачната половинка му Биби Сафи и децата им са развили кашлица, откогато са се преместили в дома им с три кревати в Канинг Таун, източен Лондон. 35-годишният татко сподели, че черна мухъл непрестанно пораства в парцела, който също е язден от мишки и има единствено една тоалетна и душ.

Сега господин Сафи се тревожи за здравето на фамилията си и сподели, че макар изпращането на фотоси до общинския съвет на Нюхам и приемането на авансово посещаване за обзор, не са подхванати спомагателни дейности. Той също по този начин твърди, че съветът е лишил пет месеца, с цел да поправи рисков развинтен проводник в една от спалните.

След дълъг онлайн развой на кандидатстване, на фамилията, което се реалокира в своя цялостен с плесен дом предходната година, беше казано, че не дава отговор на изискванията за пренастаняване в Нюхам, тъй като към момента не са живели там...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР