Полицията беше поведена в преследване с висока скорост, преди шофьорът

...
Полицията беше поведена в преследване с висока скорост, преди шофьорът
Коментари Харесай

Безразсъден шофьор поведе полицията в преследване с висока скорост, преди да бъде заседнал в метрото

Полицията беше поведена в гонене с висока скорост, преди водачът най-сетне да се откачи, когато откраднатата кола се заклещи в метрото.

VW Golf, за който се допуска, че е бил лишен от Болтън, Ланкашър в ранните часове на тази заран, притегли вниманието на чиновниците в Хюйтън, Мърсисайд. След като водачът не съумя да спре, когато беше инструктиран, полицията се впусна в гонене, до момента в който се опитваше да овладее колата.

Преследването им завърши едвам когато колата влезе в метрото и безразсъдният водач „ нямаше къде да отиде ". Снимки, които бяха споделени тази заран от звеното за пътна полиция на Мърсисайд, демонстрират служители на реда и детективи, заобикалящи колата, заклещена вътре, до момента в който най-сетне преследваха края.

LiverpoolEcho оповестява, че колата не е съумяла да излезе заради набор от стълби в края на подлеза и не е могла да се движи, позволявайки на чиновниците да се хвърли, до момента в който преследването стигна до непредвиден ранен край. Говорител на полицията сподели,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР