Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански

...
Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански
Коментари Харесай

Спектакълът Фондацията в операта на видинска сцена

Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански гостуват още веднъж във Видин. "Фондацията в операта " е спектакълът, който супергрупата ще показа взаимно със Симфониета- Видин и Държавна опера- Стара Загора.
Рок музиката, оцветена в багрите на симфоничните аранжименти, е доста приятна, сподели преди спектакъла Славчо Николов, композитор и китарист на "Фондацията " и БТР:
"Класиката и рокът от дълго време вървят ръка за ръка, рока към този момент умерено можем да го сложим в класическите стилове. Много хубави оркестрации направи нашият другар Владимир Джамбазов, Кирчо Маричков също направи някои оркестрации, тръпнем в очакване да се срещнем с видинския симфоничен оркестър и да създадем един театър за публиката във Видин. А пък и рок музиката, оцветена в багрите на симфоничните аранжименти, звука на цигулки, виоли... доста е прелестно. Почти всички части в програмата са рок, само че мога да издам "Вкусът на времето ", "Няма връщане обратно ", "Дива роза "... Както нашият сътрудник и другар Иван Лечев споделя: "Тази вечер няма да чуете нито една непозната ария ". Винаги оставяме по някаква изненада, само че няма в този момент да я издам, с цел да може тези, които дойдат, да могат да се насладят. "
Спектакълът "Фондацията в операта " е довечера, от 19 часа, в Спортна зала "Фестивална " във Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР