Ким Кардашиян и Кание Уест общуват отново след поредица от

...
Ким Кардашиян и Кание Уест общуват отново след поредица от
Коментари Харесай

Ким Кардашиян и Кание Уест се помириха след скандалите

Ким Кардашиян и Кание Уест поддържат връзка още веднъж след поредност от кавги към рапъра. За това заяви TMZ, чиито публицисти съумяха да снимат двойката по време на футболната подготовка на сина им Сейнт. Съдейки по фотосите, двамата са престанали да се заобикалят. Преди това някогашните съпрузи са се пренебрегвали един различен, когато са се срещали на събития на общите им деца, написа БГНЕС.

Kim Kardashian and Kanye West appear to be back on speaking terms

— Page Six (@PageSix)

Кание Уест е в центъра на кавги поради тениската си White Lives Matter, мненията си за гибелта на Джордж Флойд и антисемитските си изявления. Заради свадите доста марки отхвърлят да си сътрудничат с него, което се отразява отрицателно на финансовото положение на музиканта - Кание Уест към този момент не е милиардер. Рапърът се извини за забележките си, само че не съумя да избави договорите си.

Ким Кардашиян дълго време не обръщаше внимание на свадите към някогашния си брачен партньор, само че в последна сметка проговори и разкритикува изявленията му.

" Подкрепям еврейската общественост и приканвам за неотложно преустановяване на ужасяващото принуждение и омразната изразителност към евреите ", написа тя в Инстаграм*.

Скоро по-късно в медиите се появиха известия от вътрешни лица, съгласно които връзките сред някогашните съпрузи дефинитивно са се влошили.

През през 2021 година Ким Кардашиян и Кание Уест оповестиха раздялата си. Те имат четири общи деца: Норт на 9 година, Сейнт на 6 година, Чикаго на 4 година и тригодишния Псалм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР