Kaufland България ще отбележи Денят на детето със специален Празник

...
Kaufland България ще отбележи Денят на детето със специален Празник
Коментари Харесай

Kaufland България ще отбележи Денят на детето с Празник за малките

Kaufland България ще означи Денят на детето със специфичен Празник за дребните. на паркинга на хипермаркет Kaufland - Крива река (бул. „ ген. Тотлебен “ 36). По време на събитието компанията ще показа селекция от пет лични марки и ще зарадва своите посетители с празнична стратегия, която включва занимания с аниматори, стена за катерене, специфичен фото ъгъл и детски коктейли за още по-добро въодушевление.  

Богатото портфолиото от лични марки на компанията включва над 40 марката в разнообразни категории, като тази събота родители и малчугани ще могат да се срещнат от близко с едни от най-любимите детски марки на веригата. Посетителите ще имат опция да си закупят от техния подбор на специфични pop-up щандове, както и да получат подпомагане от консултантите на веригата при избора на най-подходящия артикул по отношение на техните потребности.

На щанда на козметичната линия  с изключение на артикули от марката, разполагаем за фамилиите и техните деца ще бъде експерт кожен лекар, който ще дава потребни препоръки и информация. Детската серия ще провокира малчуганите да изберат съвършения жанр за празника, а специфична арт зона ще посрещне  всеки показал интерес към пъстрия и пъстър свят на играчките с марка. Любимата ученическа марка на Kaufland ще чака младежите също със личен щанд и занимателни интензивности, а игрите в зоната на спортната серия ще предизвикат паметта и концентрацията на посетителите.  

Kaufland интензивно развива богатото си портфолио си от лични марки. Те имат редица сертификации за качество и генезис. Търговската верига наблюдава целия индустриален развой на своите марки, което й дава опция да управлява непрестанно качеството на продуктите си. Високото качество в композиция с атрактивните цени трансформират личните марки на Kaufland България в желан избор на българските консуматори.  

Събитието е част от напъните, които Kaufland поставя в ролята си на предан сътрудник на фамилиите с деца, като се стреми да даде добавена стойност за тях, създавайки прекарване за цялото семейство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР