Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС ще работят за подобряване

...
Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС ще работят за подобряване
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС ще работят за подобряване на пътната инфраструктура в Община Добричка

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС ще работят за възстановяване на пътната инфраструктура на територията на Община Добричка. Това стана ясно на среща със симпатизанти в село Ведрина. В нея участваха Йордан Иванов, Гергана Димитрова, Живко Желев, Венета Димитрова и Павел Градинаров.

" Много е значимо да има устойчиво държавно управление на ГЕРБ-СДС, с цел да се вдигнат приходите и покупателната дарба на хората. Искаме да създадем селата желани от младите, които да стартират да се връщат тук - към същинския корен на човечността и морала “, съобщи вторият в листата на обединението Йордан Иванов.

" Тук получих всичко, което ме построи като човек. Обичта към природата и уважението към работливите добруджанци. Вярвам, че политиката се прави от почтени хора, които слагат ползите на другите над своите персонални “, обърна се към присъстващите Венета Димитрова.

Жителите на с. Ведрина се любуваха на фолклорна стратегия, в която участваха певческа група при национално читалище " Просвета “ – с. Царевец и танцов състав " Жителн клас “ – с. Стефан Караджа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР