Като отвратителен акт на тероризъм обяви атентата срещу главния прокурор

...
Като отвратителен акт на тероризъм обяви атентата срещу главния прокурор
Коментари Харесай

Плевнелиев: Счупихме репутацията на България

Като непоносим акт на тероризъм разгласи атентата против основния прокурор Иван Гешев някогашният президент Росен Плевнелиев.

Пред бТВ Плевнелиев назова офанзивата ужасяваща и нечовешка. Трябва всички да си дадат сметка какво се е случило през вчерашния ден. Досега не сме имали подобен случаи против институцията на основния прокурор, добави Плевнелиев.
-->
Той означи, че в Европа гледат на България като страна, която е неуправляема, корумпирана, в тежко политическо опълчване и мафията се завръща със страшна мощ. Толкова доста счупихме  репутацията на България и отговорност носят всички политици, в това число и президентът Румен Радев, добави Росен Плевнелиев.

Президентът желае да види каква е реакцията на „ Продължаваме промяната “ по случая. Плевнелиев се надява опитът за атентат против основния прокурор да не раздели партиите от 49-то Народно заседание. Той прикани президентът да даде още няколко дни време преди да връчи първия мандат за сформиране на държавно управление. Бойко Борисов и Кирил Петков могат да допринесат за разплитането на пъзела в политиката и да подтиснат биткаджийството за сформиране на държавно управление, посочи Росен Плевнелиев.

Той се надява да има напън върху България да сформира държавно управление, само че съгласно Плевнелиев няма подобен напън. Няма външна интервенция за сформиране на държавно управление – или ние ще създадем държавно управление, или ще правим групово самоубийство, предизвести Плевнелиев. Той добави, че с дейностите си България ще загуби 10 милиарда лева от Европейски Съюз.

Росен Плевнелиев не изключва да има нов кабинет „ Попов “. Българска социалистическа партия са съвсем неосъществим сътрудник за сформиране на държавно управление, сподели Плевнелиев. Пред ГЕРБ има два разновидността – програмно или експертно държавно управление. Ако би трябвало да се вършат избори 2в1 да бъдат с европейските, само че не с локалните избори, сподели още Плевнелиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР