Моли-Мей Хейг и Томи Фюри изглежда са имали приказна романтика,

...
Моли-Мей Хейг и Томи Фюри изглежда са имали приказна романтика,
Коментари Харесай

Според приятели Моли-Мей Хейг и Томи Фюри са изпаднали в „тежко положение“

Моли-Мей Хейг и Томи Фюри наподобява са имали приказна романтика, до момента в който слуховете, че се разминават, раздрусаха описа.

След като се срещнаха на Острова на любовта през 2019 година, „ висшият инфлуенсър “ и нейният другар боксьор се снабдиха с щерка Бамби през 2023 година, преди да се сгодят същата година. Тяхната съвършена връзка им завоюва милиони почитатели - и контракти за утвърждение - обаче двойката провокира безпокойствие през последните седмици, когато Моли не загатна рождения ден на Томи в Instagram и той отиде в Саудитска Арабия, с цел да гледа борбата на брат си Тайсън без нея.

За да утежни нещата, Томи не разгласява фотография за завръщането си в Манчестър, вместо това сподели на почитателите си какъв брой доста боготвори „ Циганския крал “. 24-годишната Моли-Мей, която призна, че е „ захласната “ от Instagram, разгласява размазан кадър на начинаещата кино звезда, която яде суши в техния замък в Чешир. Но това беше доста надалеч от лъскавите изявления, които сме привикнали да виждаме от б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР