Новите карти на времето показват, че някои части на Обединеното

...
Новите карти на времето показват, че някои части на Обединеното
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Новите карти стават сини, тъй като британците ще замръзнат при експлозия от -3C само за седмици

Новите карти на времето демонстрират, че някои елементи на Обединеното кралство може да бъдат върнати в зимата, до момента в който останалата част от нацията се грее на слънце.

Лятото публично стартира през юни, само че страхотното английско време към момента крие редица изненади, в това число ледено -3C спад на температурата. Части от Северна Англия и Шотландия ще се усещат повече като януари през първата седмица на юни. Картите от WXCharts демонстрират идваща лента от мразовито сини ниски температури.

В региони, в това число Нюкасъл, Единбург, Абърдийн и Хайлендс, живакът едвам съумя да доближи над нулата през по-голямата част от деня на 5 юни, само че южната и западната част на страната би трябвало да останат по-меки. Според Met Office лятото в метеорологичния календар обгръща продължителността на юни, юли и август, или съгласно астрономическия календар стартира към 21 юни в ден, именуван лятно слънцестоене, оповестява Express.

Лятното слънцестоене отбелязва точката, когато слънцето доближава най-голям...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР