Младите хора искат да бъдат в предизвикателна среда, искат, присъединявайки

...
Младите хора искат да бъдат в предизвикателна среда, искат, присъединявайки
Коментари Харесай

Адмирал Ефтимов: Българската армия ще бъде достоен работодател

Младите хора желаят да бъдат в предизвикателна среда , желаят, присъединявайки се към НАТО , да виждат съвременни технологии , да имат повече благоприятни условия за развиване. Това сподели началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов в първия ден на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, която продължава от през днешния ден до 27 май в София.

Адмирал Ефтимов е представител на Комитета по защита и сигурност. За това работим и имам вяра, че Българската войска ще бъде заслужен шеф, добави той. Много е мъчно да се притеглят младежите към военна работа, сподели още адмирал Ефтимов.
 Българска телеграфна агенция
Под предлог за осъществяване на военни учения Русия се намеси в икономическите зони на Черно море, в това число и на България, уточни началникът на защитата. Руски военни кораби не са нарушавали териториалните води на страната ни, само че имаше интервенция в изключителната икономическа зона, съобщи адмирал Ефтимов.
 Българска телеграфна агенция
Пропагандата с съветски разкази елементарно се популяризира в нашата страна, уточни адмирал Ефтимов, а като аргументи той уточни близкия език и историята ни. Тези разкази хвърлят виновност върху други лица за войната в Украйна, изясни той. По думите му войната на Русия против Украйна съставлява провокативни действия и умишлен опит за определяне на предимство.
 Българска телеграфна агенция
Тази година България отбелязва 20 години участие в НАТО, както и 75 години от основаването на Алианса, означи адмирал Ефтимов.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР