Кандидат за президент на САЩ беше скастрен от най-добрия бял

...
Кандидат за президент на САЩ беше скастрен от най-добрия бял
Коментари Харесай

Хит! Кандидат за президент на САЩ се вживява като рапър

Кандидат за президент на Съединени американски щати беше скастрен от най-хубавия бял рапър Еминем.

Вивек Рамасвами от Републиканската партия бързо натрупа известност поради това, че имитира изпълнителя по време на акцията си. Видео, в което кандидатът направи неподготвено осъществяване на едно от най-известните части на Еминем - " Lose Yourself ", на панаира в щата Айова, му обезпечи популярност в обществените мрежи.
-->
Рапърът реагира стремително на осъществяването на Рамасвами, като изиска от него да спре да употребява музиката му, оповестява " Daily Mail ". В писмо представител на издателя на рапъра е съобщил на юриста на претендентът за президент, че Еминем не желае повече неговото творчество да бъде употребявано в акцията на представителя Републиканската партия.

Писмото от 23-ти август, стана обществено притежание единствено дни откакто 38-годишният Рамасвами - финансов вложител и дилетант в политиката, се изживя като рапър. В него Broadcast Music, Inc (BMI) декларира че " ще смята всяко осъществяване на творби на Еминем от акцията " Vivek 2024 " от тази дата нататък за значително нарушаване на съглашението, за което BMI си резервира всички права и средства за отбрана ".

В изказване за " Daily Mail " представителят на Рамасвами се базира на друга ария на Еминем: " Вивек просто се качи на сцената и се развихри. За страдание на американския народ ще би трябвало да оставим рапирането на същинския Слим Шейди ".

Широко беше отразена в медиите и любовта на Рамасвами към рапа и по-специално към Еминем. Когато е бил студент в Харвард, бъдещият бизнесмен в региона на биотехнологиите е рапирал под името " Da Vek ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР