Кампус 90 е различно пространство за изживявания. Концепцията за по-различен

...
Кампус 90 е различно пространство за изживявания. Концепцията за по-различен
Коментари Харесай

Кампус 90 – от хотел към общност

" Кампус 90 " е друго пространство за преживявания.
Концепцията за по-различен метод в хотелиерството
е приспособена по западен модел и се възприема отлично от гостите на " Кампус 90 " и жителите на морската столица. Там можеш да живееш, да твориш, да спортуваш, да срещнеш съидейници и другари, да зарадваш небцето и душата си. Да посетиш или организираш най-различни и запаметяващи се събития - спектакъл, рожден ден, галерия, бизнес семинар, презентация и огромна конференция.

Пространството разчупва стандарта за хотел, като предлага комфорт, уют, работно място и занимания за тези, които търсят дом, по-далече от своя.

Освен 70 хотелски пространства за краткосрочно настаняване има 120 единични стаи за по-дълъг престой, всяка от които със личен кухненски ъгъл. През есенно-зимния интервал там живеят повече от 100 студенти от целия свят, а през лятото пространството е царство на цифрови номади.
Реклама
Гостите разполагат и с
всичко належащо за креативно ентусиазъм и работливост.
Коуъркингът CO-SHARE През лятото пространството е превъзходен изнесен офис за чиновници, с цел да творят по-ефективно на фона на прелестни морски гледки.

В следпандемичния свят всеки може да живее и работи на всички места, да се свързва със съидейници, да обменя опит и познания. Съвременните пространства се построяват не просто от тухли и високотехнологични устройства, само че и от общности. Основен детайл в това информационно строителство са събитията.

Лоби барът постоянно се трансформира в артистично пространство, всеки петък се провежда вечер на тематични майсторски коктейли под звуците на акустична китара. Сред събитията са още дегустации на подбрани напитки и мастъркласове на тематики, свързани с всичко от света на напитките, арт класове.
Реклама
" Кампус 90 "

На партерното равнище са
двете огромни зали, всяка от които е с потенциал до 136 души,
оборудвани с мултимедия, микрофони и озвучение. Там се намира и зоната за хранене, откъдето се провежда и кетърингът за събитията.

В пространството съществуват и няколко по-малки зали. Две от тях са предопределени за дребни екипи и са съвършени за запис на нов подкаст, презентационен видеоклип или иноваторски срещи. Други две са вдъхновяващи стаи с доста естествена светлина и цветове, подобаващи за срещи на отдели, семинари и презентации, изнесени офиси.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР