Каквото дадем, това ще ни се даде никога не знаеш

...
Каквото дадем, това ще ни се даде никога не знаеш
Коментари Харесай

Два свята: 86-годишна старица трогна сърцето на Светлана Гущерова

" Каквото дадем, това ще ни се даде в никакъв случай не знаеш животът по какъв начин ще те завърти, през днешния ден може да имаш всичко, на следващия ден нищо. Не би трябвало да подминаваме хората в потребност. "

Това споделя моделът Светлана Гущерова пред „ България Днес “ във връзка следващата благотворителна идея, в която се включва. Светлето приканва всички да последват образеца й. Една от многото, на които Гущерова и фамилията й ще подадат ръка, е 86-годишната баба Кирянка от Пловдив. За тежкия живот на старата жена и нейната щерка Гущерова схваща от организацията " Подай ръка ".

Баба Кирянка и щерка й живеят с 250 лева месечно

в полуразрушена къща, доста тежки условия. Необходими са на фамилията топли облекла за зимата, незабавно се нуждаят от обувки и хранителни артикули с дълъг период на валидност. Предимно с храна и облекла избира да оказва помощ Светлана, натъкнала се на доста злоупотреби през последните години.

" Може да прозвучи грозното за някого, само че заобикалям да давам пари. Не желая те да отидат за алкохол или нещо даже по-лошо. Ако нямаш доста, даже и един самун е задоволителен, с цел да нахраниш някого. С мои другари към този момент сме се присъединили в няколко сходни дела и мисли, че всеки може да го направи ",  моли моделката.

Всеки който има предпочитание да помогне на бедстващото семейство, може да се свърже с „ Подай ръка “ на техния телефон  0879 306 265.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР