Британците са предупредени да внимават за симптоми на рядката инфекция

...
Британците са предупредени да внимават за симптоми на рядката инфекция
Коментари Харесай

Симптомите на болестта на Weil са обяснени, след като дете се разболя сериозно от плуване в река

Британците са предизвестени да внимават за признаци на рядката зараза болест на Weil – откакто дете се разболя съществено от плуване в река в Англия.

Беше публикуван сигнал от Енорийския съвет на Дедам в Есекс, който сподели, че ученикът е „ претърпял тежка зараза след плуване в река Стур в Дедам и е доста зле “. Болестта на Weil (лептоспироза) може да бъде извънредно сериозна и се предава посредством урината на инфектирани животни, в това число плъхове, мишки, крави, свине и кучета, оповестява Daily Record.

Енорийският съвет на Dedham сподели, че околната среда Агенцията прави мониторинг в реката при Дедам. Агенцията по околна среда съобщи, че подхваща рутинно взимане на проби от няколко места по Stour за „ вода за къпане “, в това число на моста Dedham и Flatford Mill. Той сподели, че последните му проби „ не допускат никакви проблеми с качеството на водата в тези обекти “ и че е „ отговорност на локалните управляващи да демонстрират всички нужни препоръки за нахлуване във водни пътища заради...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР