Консервативната партия загуби повече от хиляда години парламентарен опит за

...
Консервативната партия загуби повече от хиляда години парламентарен опит за
Коментари Харесай

Торите губят 1000 години опит за дни, когато депутатите бягат от потъващия кораб на Риши Сунак

Консервативната партия загуби повече от хиляда години парламентарен опит за броени дни, до момента в който десетки депутати бягат от Риши Сунак ' s „ потъващ транспортен съд “.

В всеобщо изселване, невиждано след избиването на високопоставени тори от Тони Блеър през 1997 година, огромни зверове, в това число Тереза ​​Мей, Майкъл Гоув, Андреа Лийдсъм и Джон Редууд, прекараха последните си мигове в Народното събрание. Проучване на групата MHP откри, че междинната дълготрайност на службата на 78-ия народен представител от торите, който се отдръпва на общите избори, е 15 години.

Някои напущат, с цел да вършат други неща. Някои се пенсионират. Но мнозина желаят да предотвратят „ момента на Портило “ на 4 юли - загуба на местата, които са представлявали от години.

Настроението измежду задната пейка на торите след непредвиденото изказване на господин Сунак - в проливния дъжд, саундтрак от протестиращите, взривяващи химна на лейбъристите „ Нещата могат единствено да се подобрят “ – беше разбираемо тъмно. Баровете и чайните на парлам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР