Американската рапърка Ники Минаж е ареставана на летище Схипхол“ в

...
Американската рапърка Ники Минаж е ареставана на летище Схипхол“ в
Коментари Харесай

Арестуваха Ники Минаж заради наркотици

А мериканската рапърка Ники Минаж е ареставана на летище „ Схипхол “ в Амстердам по съмнение за владеене на леки опиати.

— Nicki Minaj (@NICKIMINAJ)
Певицата трябваше да изнесе концерт във Англия по-късно на 25 май. Тя разгласява в обществените мрежи фотоси, на които чиновници я разпитват.

Полицията удостовери пред Агенция Франс Прес, че е задържала 41-годишна американка, само че отхвърли да удостовери непосредствено, че това е Минаж.

Nicki Minaj detained by police in Amsterdam for allegedly possessing soft drugs
— CTV News (@CTVNews)
„ Никога не удостоверяваме самоличността на арестувано лице, само че мога да сподели, че сме арестували 41-годишна жена, обвинена в опит за експорт на опиати за друга страна “, съобщи Робърт Капел, представител на военната полиция.

„ Разпитът към момента продължава “, добави Капел.

Now they said I have to go 5 mins away to make a statement about my security to the police precinct
— Nicki Minaj (@NICKIMINAJ)
Рапърката написа в X, че управляващите са ѝ споделили, че са разкрили канабис в багажа ѝ. Тя твърди, че опиатът е принадлежал на нейния охраняем личен състав.

„ Имайте поради, че те взеха чантите ми без единодушие. Охраната ми към този момент ги уведоми, че тези джойнтове принадлежат на него ", уточни тя.

„ Сега ми споделиха, че би трябвало да отида на пет минути разстояние, с цел да направя изказване за защитата ми в полицейския сектор. Това е опит да ме накарат да закъснея, с цел да могат да напишат отрицателни истории “, добави звездата.

* Във видеото: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР