Гари Линекър и Алън Шиърър бяха критикувани в социалните медии,

...
Гари Линекър и Алън Шиърър бяха критикувани в социалните медии,
Коментари Харесай

Алън Шиърър и Гари Линекър критикувани за „жалкото“ интервю на Ерик тен Хаг по BBC

Гари Линекър и Алън Шиърър бяха подложени на критика в обществените медии, откакто изправиха на скара Ерик загар Хаг след успеха на Манчестър Юнайтед в ФА Къп край.

54-годишният холандец е малтретиран от спекулации за работата си от месеци и се твърдеше в навечерието на съботния мач против Манчестър Сити, че той евентуално ще бъде уволнен, даже в случай че Юнайтед завърши сезона със сребърни принадлежности.

След като провежда успеха с 2-1 над локалните противници на Юнайтед, Тен Хаг беше интервюиран от BBC Sport. Но нещата скоро станаха неуместни, когато го попитаха за тези клюки.

Линекер сподели: „ Мислите ли, че това беше последният ви мач? “ на което Ten Hag отговори: „ Не знам. Единственото, което върша, е да приготвям екипа си, да развъртвам екипа си. Това е план за мен. Когато влязох, мога да кажа, че беше неразбория. Сега сме по-добре. Не сме там, където желаеме да бъдем.

„ Футболът е за печелене на титли. Искам да играя най-хубавия футбол, динамичен, атакуващ футбол, само че в последна сметка би трябвало да печелите мачове и титли. Това е манталитетът, който внесохме. Това беше единствената ни опция и го направихме Много се гордея с играчите и личния състав. “

Интервюто също приключи на неуместна нотка, когато Линекер сподели със смях: „ Надяваме се да ви забележим идващия сезон! “ Но Тен Хаг го направи Не отговори със личен смях и вместо това потегли да чества.

Няколко почитатели дадоха отговор на изявлението в обществените медии, като избухнаха против Линекър и Шиърър Ten Hag, в лицето му, откакто мъжът преди малко завоюва ФА Къп. Странно войнствено изявление. Дайте си отмора. "

Присъединете се към дебата! Какво мислите за изявлението? Кажете ни тук.

Друг човек дефинира дуото като „ тъпо " за рационализиране на спекулации, казвайки: „ Шийрър и Линекер са просто жалки. Ten Hag печели огромен трофей и всичко, което вършат, е да го оспорват за работата му. По дяволите, неловко. “

Един консуматор на обществени медии даже оприличи изявлението на засада, публикувайки: „ Мислех, че линията на разпит на Гари Линекър и Алън Шиърър към Ерик загар Хаг е неуважителна и неверна. Независимо от бъдещето му, той преди малко завоюва ФА Къп. Съсредоточете се върху достижението. Вместо това това беше засада. Прав е да отвърне на удара. "

След отговора на някои почитатели, Шиърър отбрани изявлението със своя обява. Отговаряйки на обява от някой, който споделя, че някои от въпросите са неуместни, легендата на Нюкасъл сподели: „ Коя част не ти хареса? Частта, в която споделих, че тимът ви е необикновен през днешния ден и заслужаваше да победи, или частта, в която споделих, че сте били ш*** през огромна част от сезона? ".

и получете дневната си доза Mirror Football Съдържание. Ние също предлагаме на нашите членове специфични предложения, промоции и реклами от нас и нашите сътрудници, можете да ревизирате когато и да е, в случай че желаете

Източник: mirror.co.uk

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР