Италия може да се окаже с шест отбора в Шампионската

...
Италия може да се окаже с шест отбора в Шампионската
Коментари Харесай

Серия А може да привлече ШЕСТ отбора в Шампионската лига през следващия сезон след триумф в Лига Европа

Италия може да се окаже с шест тима в Шампионската лига през идващия сезон, откакто Аталанта завоюва триумф в Лига Европа.

Победителят в конкуренцията си подсигурява място в Шампионската лига през идващия сезон, а тимът от Серия А завоюва историческа първа купа, защото приключи непобедения сезон на Байер Леверкузен с победа с 3-0 в Дъблин.

p>

Адемола Лукман означи хеттрик за Аталанта, който сега е пети в лигата. Въпреки това, Серия А, като част от неотдавна разширената Шампионска лига от идната година, към този момент си подсигурява пет места в конкуренцията, както и Бундеслигата.

Това значи, че Аталанта има още два мача Серия А, към този момент бяха подготвени да се класират за Шампионската лига. В резултат петото място в Шампионската лига в този момент може да падне до шесто, което би означавало Рома да играе в шампионата идната година.

Интер завоюва купата на Италия, а останалата част от челната четворка се състои от Милан, изненадващия пакет Болоня и Ювентус. Все още има няколко променливи, които могат да костват на Италия техния шести тим, защото това изисква Аталанта да приключи пети - и единствено - пети.

Те имат мач по-малко против Ювентус на четвърто място, от който изостават единствено с две точки. За да получи Италия шести италиански тим в Шампионската лига, това също ще изисква от тях да изгубят във финала за Купата на Италия, където се изправят против Фиорентина, като спечелилият също ще има път към Европа.

Италия не е имаше победител в Шампионската лига от 2010 година, когато Интер завоюва требъла под управлението на Жозе Моуриньо. През последните 14 години те имаха единствено един финалист, който беше Интер предходната година, преди Манчестър Сити да ги победи.

Класирането на коефициента на УЕФА реши кои лиги ще получат в допълнение място в Шампионската лига с Англия дълго време, надявайки се, че Висшата лига ще получи такова вследствие на представянето на тимовете си в Европа. На един стадий Манчестър Сити, Ливърпул и Астън Вила бяха любимци за съответните три европейски шампионата.

Вместо това в трите финала Германия има два тима, Италия има два, Испания един и Гърция един. Реал Мадрид е любимец да победи Борусия Дортмунд във финала на Шампионската лига, до момента в който в Лига на конференциите Европа Фиорентина се стреми да победи Олимпиакос.

и получавайте ежедневната си доза наличие от Mirror Football. Ние също по този начин предлагаме на нашите членове на общността специфични предложения, промоции и реклами от нас и нашите сътрудници. Ако не харесвате нашата общественост, можете да ревизирате когато и да е. Ако сте любопитни, можете да прочетете нашия

Източник: mirror.co.uk

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР