Греъм Сунес се съгласи с твърдението на Уейн Рууни, че

...
Греъм Сунес се съгласи с твърдението на Уейн Рууни, че
Коментари Харесай

Греъм Сунес подкрепя твърдението на Уейн Рууни, че играчите на Ман Юнайтед симулират контузии

Греъм Сунес се съгласи с изказванието на Уейн Рууни, че играчите на Манчестър Юнайтед симулират травми след провалянето си от Арсенал.

Голът на Леандро Тросар през първото полувреме беше задоволителен, с цел да обезпечи победа с 1-0 за тима на Микел Артета на " Олд Трафорд " в неделя. Въпреки че представянето на тима на Ерик загар Хаг не беше толкоз неприятно, колкото загубата им с 0:4 като посетител от Кристъл Палас, почитателите на Юнайтед към момента бяха разочаровани от представянето им против водачите във Висшата лига.

Появявайки се като посетител специалист за отразяването на мача на Sky Sports, Рууни атакува актуалните звезди на Юнайтед, обвинявайки мнозина, че симулират травми, с цел да стигнат до края на сезона. Бившият началник на Бирмингам Сити и Дарби Каунти удвои изказванията си, като сподели, че доста играчи в листата с контузени на Юнайтед " могат да играят на 100% ".

Тъй като мненията на Рууни разделиха футболния свят по средата, Сунес се съгласи с някогашния капитан на Англия.

Говорейки за TalkSPORT, легендата на Ливърпул сподели: „ Той е чул същото, сигурен съм, че неговата информация ще бъде по-добра от моята, тъй като той ще познава хората, които са в тази съблекалня.

„ Чувал съм това, има играчи, които са способни да играят и техните пострадвания не са толкоз съществени, колкото желаят да вярвате. И това е шокиращо обвиняване, представете си. Не бих схванал Стани от леглото, в случай че някой ме упрекна в това.

„ Манчестър Юнайтед е специфичен футболен клуб и има хора, които избират по кое време да играят за него. Не всички са дружно, не всички гребят в една и съща посока, те не са подготвени за борба и по тази причина получавате осъществяванията, които получавате, и това е толкоз неловко. “

Когато го попита радиоводещият Джим Уайт за неговия. източник, Сунес добави: „ Няма да потеглям по този път, губиш си дъха бих бил 100% прав. ”

Влизайки в мача против Арсенал, Тен Хаг беше без Рапаел Варан, Хари Магуайър, Лисандро Мартинез, Виктор Линделоф, Мейсън Маунт, Бруно Фернандес, Люк Шоу, Тирел Маласия и Маркъс Рашфорд.

Каква беше реакцията ви на мненията на Уейн Рууни? Кажете мнението си в секцията за мнения по-долу

Ten Hag постоянно осъждаше проблемите си с пострадванията по страните през този сезон, изключително в защитните зони. Той твърди, че е разположил повече от 32 разнообразни задни линии през целия сезон.

Запитан след провалянето на Юнайтед от Арсенал дали някои от играчите на клуба са спрели да играят за мениджъра, Рууни сподели: „ Ако са, тогава не го демонстрират доста добре. Има някои доста положителни играчи в този тим и представянето им е доста под равнището.

„ Като гледаме травмите, които са получили, някои от тези играчи могат да играят. 100 %! “ Поражението от Арсенал значи, че Юнайтед към този момент е на осма позиция, с три точки закъснение от Челси и Нюкасъл, които са пети и шести в таблицата.

Преди финала за Купата на Англия против Манчестър Сити на 25 май, Юнайтед приема Нюкасъл и пътува до Брайтън и Хоув Албиън в последните си два мача от сезона на лигата.

НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ ПОВТОРЕНИЯ! Присъединете се към нашата петиция, с цел да запазите магията на ФА Къп жива!

и получете ежедневната си доза наличие на Mirror Football. Ние също по този начин предлагаме на нашите членове на общността специфични предложения, промоции и реклами от нас и нашите сътрудници. Ако не харесвате нашата общественост, можете да ревизирате когато и да е. Ако сте любопитни, можете да прочетете нашия

Източник: mirror.co.uk

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР