Принц Хари и Меган Маркъл ще вземат децата си принц

...
Принц Хари и Меган Маркъл ще вземат децата си принц
Коментари Харесай

Хари и Меган „ще вземат очарователния принц Арчи и принцеса Лилибет със себе си на обиколка“

Принц Хари и Меган Маркъл ще вземат децата си принц Арчи и принцеса Лилибет със себе си на бъдещи пътувания като неотдавнашното им турне в Нигерия, твърди кралски специалист.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, които се отдръпнаха от кралското семейство през 2020 година, държаха децата си значително надалеч от светлината на прожекторите, само че наподобява това може да се промени в бъдеще. Смята се, че двойката обмисля да ги включи в изявите си, когато пътуват в чужбина в бъдеще, като Меган се споделя, че е „ наясно “ по какъв начин това може да наподобява за тяхната марка Sussex. Синът Арчи към този момент се е появявал с двойката, в това число кралското им турне в Южна Африка през 2019 година, само че Лилибет беше държана надалеч от светлината на прожекторите.

Говорейки извънредно за Mirror, кралският специалист и създател Том Куин сподели: „ Хари и Меган са необикновено горди с децата си и когато те пораснат малко и по-способни да пътуват, няма подозрение, че ще бъдат взети на някои от обиколките на двойката. “

За всички н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР