Какво се случи до този час? През февруари природният газ може

...
Какво се случи до този час?
През февруари природният газ може
Коментари Харесай

Условията на ИТН за преговори със Скопие за ЕС не се одобряват от слушателите на Podcast новините

Какво се случи до този час?

През февруари природният газ може да поевтинее с над 30 %, демонстрират предварителни данни на " Булгаргаз ". Котировките на газа ще паднат с 32% от февруари, съобщи шефът на сдружението Николай Павлов, представен от Първоначалното заявление на доставчика за нови цени ще бъде импортирано в КЕВР на 11 януари. Изчисленията за поевтиняване са на база на фючърсните покупко-продажби на нидерландската газова борса TTF.

Откриха нов вид на Коронавирус във Франция. Той е засечен в Марсилия, съгласно отчет на учените от локалния институт за инфекциозни заболявания, оповестен в известен медицински уебсайт. Става въпрос за човек, който се е върнал от Камерун. На този стадий не се знае какъв брой рисков и какъв брой инфектиран е новият вид на ковид.

По-лесното протичане на " Омикрон " не значи, че не би трябвало да внимаваме - новият вариант може и да не цели да убие приемника си, само че по тази причина пък цели да болести повече хора, т.е., още веднъж не се изключва влизане в болница. Тежките случаи по отношение на броя инфектирани ще са процентно по-малко, само че в случай че общият брой на новозаразените е доста огромен, още веднъж болничните заведения и интензивните отделения ще бъдат сложени на риск - единствено в Podcast новините чуйте още от постоянния здравен коментар на проф. Тодор Кантарджиев.

Григор Димитров стартира 2022 година с мач против Факундо Багнис. Аржентинецът завоюва против някогашния №1 в света Анди Мъри с 6:3, 5:7, 6:3 за близо два часа и половина на корта, с цел да си насрочи среща с първата ракета на България във втория кръг. Мачът се чака да е в сряда сутринта наше време.

" Всеки естествен българин би подкрепил изискванията, най-малкото тъй като са равностойни, даваш-получаваш. " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Подкрепяте ли изискванията на Има Такъв Народ за деблокиране на договарянията със Скопие за Европейски Съюз? ". Какво още споделихте с нас до този миг, ще чуете в края на Podcast новините.



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Подкрепяте ли изискванията на Има Такъв Народ за деблокиране на договарянията със Скопие за Европейски Съюз? "

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР