Конкурсът се провежда от седем години за журналисти, които пишат

...
Конкурсът се провежда от седем години за журналисти, които пишат
Коментари Харесай

Web Report 2024 - младите и журналистиката днес


Конкурсът се организира от седем години за публицисти, които пишат обективно и не обслужват частен интерес.

Мария Милкова е подобен публицист. Тя добавя, че " качествената публицистика би трябвало да бъде учредена на обстоятелства, само че и да вложиш в нея персонална отговорност. " Работи на свободна процедура и е основен редактор на sCOOL Media, план основан през 2019-та година за да покачва медийната просветеност на младежите. Двамата вземат участие в новия епизод на подкаста на Dir.bg " Trendy ".

Мария провежда и летен лагер, който се организира от 1-ви до 8-ми юли от четири години насам. В рамките на това време младежи с интерес към публицистиката и основаването на наличие се образоват и се срещат с потвърдени експерти от сферата.

Чуйте аудиото!



Конкурсът Web Report е " средство, посредством което качествените материали доближават до публиката, която има потребност от качествена публицистика ", съгласно Кристиян Юлзари.

Срокът за подаване на материали за тазгодишното издание е до 30-ти април, като в състезанието могат да вземат присъединяване възпитаници, студенти, създатели без опит и публицисти. Част от категориите са общество, стопанска система, просвета и изкуство, спорт. 

Изисквания и спомагателна информация за присъединяване:
Конкурсът е отворен за присъединяване в интервала 7 февруари - 30 април 2024 г. Одобрените за присъединяване журналистически материали ще бъдат оповестени в категория " Участници " в уеб страницата на състезанието, където може да бъде открита и цялостната информация за него, условията към материалите и какво още е належащо, с цел да кандидатствате. Подробности можете да намерите и във Фейсбук страницата на Web Report. За да бъдат утвърдени материалите за присъединяване в Web Report, те би трябвало да са написани на верен български език, да подсигуряват за достоверността на информацията посредством препратки и цитиране на истинските източници и да показват своя създател. Важно условие е материалът да е оповестен в интервала 07.02.2023 - 30.04.2024 г.
се провежда с формалната поддръжка на Съюза на българските публицисти .

Партньори на плана: , ,

Медийни сътрудници са:  БНТ, Българска телеграфна агенция, БНР, bTV Media Group, NOVA Broadcasting Group, Радио " Фокус ", Darik.bg и Дарик Радио , OFFNews.bg, Dnes.bg, списание " Мениджър ", 3eNews, телевизия ММ и организация " БулФото " .



Последвайте ни в: - - -

Снимки: iStock by Getty Images/Колаж: Dir.bg
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР